Koruja

Koruja

Sivut

keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Virallinen blogin aloitus

Eilen laitoinkin jo joitain kuvia tekemistäni koruista. Täten aloitan virallisesti blogini kertomalla vähän itsestäni ja koruistani. Koruharrastukseni alkoi oikeastaan noin vuosi sitten, innostuin tekemään virkkaamalla koruja. Laitan näistä tekeleistäni kuvan, kunhan ehdin kuvaamaan.
 Olen harrastajana siis aika aloittelija. (poikani syntyi syyskuussa 2010). Olenkin ehtinyt viimeaikoina tekemään vain vähän koruja. Haluaisin kovasti kehittyä ja haaveenani on opetella punomaan hopeaketjua ja tekemään muitakin hopeakoruja. Sen verran kiireisenä pikku-mies minut pitää, että tällä hetkellä aika riittää vain perustekniikalla tehtyjen korujen tekoon.
Materiaaleina käytän hopeoitua kuparilankaa ja makeanvedenhelmiä ja kivihelmiä. Kristallit ja lasihelmet ovat myös mielestäni kauniita. Helmi-pöllö olisikin ehkä kuvaavin nimi blogille, niin hulluna kauniisiin helmiin olen.. Valitsin kuitenkin nimeksi kastehelmen, koska minusta sadepisarat sen (toinen nimi poimulehti) lehdillä ovat uskomattoman kauniita, harvoissa helmissä on niin upea kiilto. Laitan lisää kuvia koruistani kunhan ehdin kuvata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti