Koruja

Koruja

Sivut

keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Syysasteri

Eilen kotiutui ensimmäinen Kiinan-tilaukseni. Tilasin muutaman nauhan makeanvedenhelmiä kokeeksi. Hinnat olivat edullisia ja suhtauduin hiukan skeptisesti, että ovatkohan helmet oikeasti niin hienoja kuin kuvassa näyttivät. Toimitus oli nopea, meni vain viikko tilauksesta. Helmet olivat todella kauniita, tosiaan juuri niin hienoja kuin kuvassakin! Positiivinen yllätys, täytyy tilata toistekin.

Tänään tulivat myös postissa tilaamani erilaiset metallilangat, mm. vintage-lankaa ja gunmetal-lankaa. Sormet syhyävät päästä testaamaan niitä, tosin luultavasti en ainakaan muutamaan päivään ehdi. Pitkästä aikaa loppuviikoksi töihin.

Tässä korussa käytin juuri näitä Kiinan-helmiä, lisänä hopeoituja välihelmiä, lukko ja  yksi Swarovskin-kristalli riipuksessa sekä hopeoitu asteri -riipus.

11 kommenttia:

 1. Ompa kaunis, hienot värit ja riipus sopii hyvin.:)

  VastaaPoista
 2. Ihana koru! Ja ihanat värit! Ps. Tilasin myös Kiinasta mv-helmiä ja olivat pettymys. Mistä kaupasta tilasit?

  VastaaPoista
 3. Ihastuttava :) minuakin kiinnostaa kaupan yhteystiedot :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista! Kaupan nimi on LoosePearl, Etsy-kauppa. Erikoistunut ihan mv-helmiin, valikoima tietysti voi vaihdella...

  VastaaPoista
 5. Kyllä näyttää makeanvedenhelmet hyviltä, onneksi et joutunut pettymään. :) Kaunis koru!

  VastaaPoista
 6. Iiihania mv-helmiä! Upeat värit! Tuliko postareista kalliita? Itse tilasin korunosia ja kristallihelmiä hiljattain Kiinasta ja sekin meni oikein mainiosti (ei jääny tulliin jne). En ole koskaan Etsystä tilannu, joten siksi mietityttää. Nyt pitäisi yhteen tilauskoruun saada mv-helmiä ja alkoi houkuttaa kokeilu :P

  VastaaPoista
 7. Kokonaispostikulut olivat muistaakseni 2,50! Että ei tosiaankaan kovin paljon. Itse olen tilannut Etsystä jonkin verran ja kaikki kokemukset positiivisia. Tuotteet ovat olleet odotuksia vastaavia ja toimitukset nopeita.

  VastaaPoista
 8. Pakko toistaa muiden jälkeenkin vielä: aivan uskomattoman ihanat värit olet valinnut. Juuri tätä kadehdin sinussa, kun en itse osaa tuollaista. :)

  VastaaPoista
 9. Apua noita sävyjä! Minun näköinen koru. :)

  VastaaPoista