Koruja

Koruja

Sivut

keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Merilasia ja vintage-kaloja

 Eilen kotiutui helmitilaus rapakon takaa ja pitihän niitä heti koruihinkin kokeilla. Aika nopeasti tilaus tuli perille, ei mennyt kuin viikko. Kärsimättömänä ihmisenä odotan malttamattomasti tilausta saapuvaksi suurinpiirtein saman tien...
Tämä oli 1. korutarvike/helmitilaus Etsystä. Ainakin sieltä löytää sellaisia helmiä mitä Suomesta ei verkkokaupoista saa ja hinnatkin ovat edullisemmat. Minusta se on myös ihmeellistä, että toimituskulut eivät juurikaan ole kalliimmat kuin Suomesta tilatessa! Suomessa on tosiaankin kallista lähettää postia.
Pääosin tilaus vastasi odotuksia, mutta muutama mitta meni vähän sekaisin. Luulin tilanneeni täyden nauhan mm. kivihelmiä, mutta nauhassa olikin vain muutama helmi, pieni pettymys. Olihan se nauhan pituus mainittu, en vain ollut huomannut. Jatkossa tiedän mitä 4''strand tarkoittaa...
Nyt itse koruihin. Nuo raidalliset helmet ovat jotain Zebra-stone nimistä kiveä. En ole nähnyt missään ennen. Ihan kivan näköistä, hauskat värit. 10 helmen nauha riitti juuri ja juuri rannekoruun ja korviksiin. Nuo hauskat pienet kalat ovat vintagea. Lisäsin viellä koruun Preciosa-kristallit.
Oranssit helmet ovat merilasia ja mielestäni tosi kauniita! Olisipa niitä ollut enemmän. 10 helmen nauhasta kun sai vain rannekorun ja korvikset. Myös nuo Swarovkin fire opal-sävyiset kristallit ovat mielestäni ihania. Posliinisydämet olivat paljon pienempiä kuin luulin, mutta tulipahan niistä korvikset ja pieni riipus rannekoruun. Kaikissa näissä koruissa metalliosat hopeoituja.

3 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä olet tehnyt! Varsinkin nuo kalat, niiin söpöjä! :D

  VastaaPoista
 2. Kauniita värejä ja kivoja kalakoruja.
  Mulla menee useinkin koot sekaisin netistä tilatessa, tulee liian pientä tai liian isoa. Noissa Etsy-kaupoissa on tosiaan yleensä mukavat postituskulut, mutta joissakin amerikkalaisissa verkkokaupoissa on joskus aika järkyttävät postimaksut. Helmet tosin voivat olla tosi halpoja. Mietin tässä juuri tilaisiko yhdestä kaupasta vai en, kun postituskulut olisivat korkeammat kuin tilauksen summa.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista:), minullakin on jäänyt joskus tilaus tekemättä amerikkalaisista kaupoista juuri suurien postikulujen vuoksi, yleensä olen suosinut kotimaisia kauppoja. Etsystä tulee varmasti tilattua jatkossa aika paljon..

  VastaaPoista