Koruja

Koruja

Sivut

tiistai 20. syyskuuta 2011

Taru sormusten teosta

Yhdessä korukirjoistani oli ohje tälläiseen sormukseen. Sormukseen tuli kolme rinkulaa, joihin helmiä kiinnitetään. Minusta aivan liian runsas ja iso, tulin viellä käyttäneeksi 6 mm helmiä. Malli kyllä on ihan hauska, mutta aika harva haluaan käyttää noin isoa sormusta ainakaan arkena, on vähän hankala.


Tässä sormuksessa käytin edelleen 6 mm helmiä, mutta laitoin sormukseen vain yhden rinkulan mihin ne kiinnitettiin. Aika runsas sormus edelleen. Nuo helmiäislasihelmet ovat mielestäni kauniita, täytyy käyttää niitä johonkin toiseen koruun, nyt loppuu lasihelmien hyljeksiminen!

Näissä kahdessa käytin pieniä, n. 4-5 mm makeanvedenhelmiä ja 4 mm Swarovskeja ja nänä näyttävät mielstäni ihan kivalta sormessa, eivät ole liian isoja, mutta kuitenkin aika näyttäviä. Näihin malleihin tulee myös kivasti käytettyä pieniä helmen-tillukoita, jotka ovat pöyrineet iät ja ajat helmilaatikossa.

2 kommenttia:

  1. Hauskat sormukset. Joo jos arkena täytyy käyttää niin pienempi helmi on ok. Itsekin olen ollut monta vuotta täynnä kädet sormuksia, kultaisia sellaisia, mutta nyt siirryin hopean ja monta vuotta olin ilman sormuksia. Tuntuu että en osaa enää käyttää isoja tai monta sormusta kerralla. Kiva kun piipahdit munkin sivuilla. T. Koralli:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Koralli, sinun korut ovat tosi kauniita!:)

    VastaaPoista