Koruja

Koruja

Sivut

keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Sugliittia ja hematiittia

En ole koskaan ennen ostanut sugliitti-helmiä, koska eivät ne kuvissa näyttäneet niin erikoisilta. Kuitenkin Bohemiassa käydessäni  mukaani tarttui nauha näitä kiviä, koska ne olivatkin luonnossa tosi kauniita! Kiva väri ja kuvio. Vaikka verkko-kaupassa on hyvät kuvat, se ei ole sama asia kuin päästä ihan paikan päälle valikoimaan.
Hematiitti on myös kivi, jota tulee harvoin käytettyä, mutta kyllä sekin ihan kaunis on oikeassa seurassa ja  minusta se sopi hyvin sugliitin kanssa. Lisänä viellä Preciosa-kristalleja ja hopeoituja osia. Riipus on itsetehty hartsiriipus, sattui sopimaan väreihin. Sen saa helposti irti, koska lukko on iso jousilukko. Minusta nämä isot jousilukot ovat tosi käteviä ja lisäksi varmenpia kuin salpalukot, jotka aukeavat helpommin. Riipus myös pysyy suorassa, toisin kuin salpalukko, joka yleensä kääntyy ylösalaisin varsinkin näissä puolipitkissä koruissa.


10 kommenttia:

 1. Voi kuinka kaunis kokonaisuus, ihana tuo riipus:)

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtava koru <3
  Se on totta, että parasta herkkua on päästä näpertämään helmiä ostotilanteessa! Harmittaa, kun meidän kulmilla ei ole muita helmikauppoja kuin Sinelli.

  VastaaPoista
 3. Voi mahoton,miten on kaunis koru!!! Nyt täytyy laittaa seuraavaan tilaukseen noita sugiliittia,olen monesti harkinnut...jaa nyt kun tarkemmin muistelen, taitaa niitä ollakin mulla jossain lokerossa. Huomenna tarkistan asian! Tuo lukko onkin tosi hyvä tuossa,taidanpa hieman lainata tuota ideaa,jos sallit:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eila! Toki sallin, sehän tässä bloggailussa just on kivaa kun voi vaihtaa ideoita:).

   Poista
 4. Ihana kivi tuo sugiliitti. En ollut ennen kuullutkaan.
  Mutta mm. tuolta -> http://www.energiakeskus.com/energiasivut/kivet/kivien-voimat-si-sy.php löytyy kivestä lisää tietoa :). Haluan itsellenikin sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana, itsekin katselin tuolta tietoa:).

   Poista
 5. Kiitos IhanHelmee, Eija ja Askartelin itte!:)

  VastaaPoista
 6. Ihana koru! Just minun mieleiset värit. Itsekin ihastuin noihin isoihin jousilukkoihin viime syksynä mutta kävikin niin etten ole löytänyt mistä niitä saa... Osaisitko vinkata? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sartsa:), olen ostanut niitä Sinellistä ja tilannut muistaakseni HelmiQ:ta.

   Poista