Koruja

Koruja

Sivut

perjantai 20. tammikuuta 2012

Aavistus kevättä

Mahtava lumipyry täällä Espoossa, eilenkin satoi aivan valtavasti lunta. Tosi kivaa kun talvi viimein tuli, vaikka keväthän tässä jo alkaa olla mielessä ja se näkyy näidenkin korujen väreissä. Kuvista tuli vähän liiankin vaaleita, vaikka en niitä aurinkoisena päivänä ole ottanut, lumi lisää niin paljon valoisuutta.  Mukavaa viikonloppua!

Makeanvedenhelmiä, kirsikkakavtsia, gun-metal-lankaa. Lukko ja helmihatut hopeoitu ja riipus korumetallia sekä lisänä yksi Swarovskin-kristalli.

Särokristallia. fluoriittia, Swarovskin kristalleja ja gun-metal-lankaa. (lukko vielä puuttuu, kun varastoista ei tähän hätään löytynyt sopivaa)

Simpukkahelmiä, säröakaatteja, hopeoitu artistic wire-lanka ja helmihatut. Koru on aika pikä, menee kaulaan ilman lukkoakin.

11 kommenttia:

 1. Mikset tee gun metal-langasta itse lukkoa tuohon? Se vasta olisi kaunista, eikös ;) Tuo keskimmäinen on kyllä varma kevään merkki minusta <3

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo perhoskoru, tosi keväinen! :) Mahtava yhdistelmä mv-helmet ja gun metal-lanka. Hyvää viikonloppua myös sinulle! :)

  VastaaPoista
 3. upeita jokainen, omalla tavallaan. Tykkään noista väriyhdistelmistä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Ninni, Miina ja Sorsaska kommenteista! Ja Ninni sinäpä sen sanoit, teenkin lukon itse:).

  VastaaPoista
 5. Hei!
  Olen seuraillut jo pitkän aikaa blogiasi ja tekemiäsi koruja, jotka aivan ovat ihania! <3

  Innostuin tekemään vasta oman blogin ja toivoisin, että autatte mut alkuun osoitteessa:

  http://korujakaikille.blogspot.com/search?updated-min=2012-01-01T00:00:00-08:00&updated-max=2013-01-01T00:00:00-08:00&max-results=2

  VastaaPoista
 6. Voi! Tuo alin vaaleanpunainen koru on aivan ihana! Mulla on samanlaisia litteitä helmiä, tosin ruskean/kuparin värisinä :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Askartelin itte ja Helyes!:)

  VastaaPoista
 8. Ensimmäinen perhoskoru saa kyllä kaipaamaan kevättä :) kauniita!

  VastaaPoista