Koruja

Koruja

Sivut

torstai 5. tammikuuta 2012

Joulu meni jo

Niin meni joulu nopeasti, huomenna on jo loppiainen. En ole viellä maltttanut ottaa joulukoristeita pois. Näissä koruissa on kyllä aavistus kevättä jo. Ylemmässä on Preciosa-kristalleja ja akvaterra-jaspista, korjatkaa jos olen väärässä kivilajista. Lankana gun-metal, riipus visakoivua. Alemassa korussa on merilasia, samoja kristalleja ja makeanvedenhelmiä. Lankana myös gun-metal.

Jotenkin tuntui, että alemmasta korusta puuttuu jotain, vaikka merilasihan on ihan kaunista. Ajattelin turkoosia silkkirusettia esimerkiksi lisäksi, ei vain ollut oikean väristä silkkiä. Katsotaan, ehkä muutan vielä korua.

Joulupukki ei tuonut uutta kameraa, mutta uuden puhelimen toi ja tässä puhelimessa on hyvä kamera. Olen testaillu sitä näihin korukuviin. Ihan ok, ainut huonopuoli on se, että sitä ei saa jalkaan eli kuvat heilahtavat helposti. Harjoitukset jatkuvat.... Mukavaa Loppiaista kaikille!

11 kommenttia:

 1. Kauniita koruja, ihastuin tuosta alimmaisesta korusta. Mukavaa päivää.

  VastaaPoista
 2. No mutta hyväthän kuvat tässä on. Hienot korut. Tykkään. T.)Koralli

  VastaaPoista
 3. Kiitos Askartelin itte ja Koralli!:)

  VastaaPoista
 4. ihanat korut kumpainenkin, ja minun mielestä tuosta alemmasta korusta ei puutu niin yhtään mitään, tosi kaunis on noin. mullakin on kaks nauhaa noita merilasi-möllysköitä odottamassa ideanpoikasta :) tykkään tuosta visakoivusydämestä, tosi sulonen

  VastaaPoista
 5. Näissä koruissa tosiaan näkyy kivasti pilkahdus keväästä...Ihania! :)

  VastaaPoista
 6. Ihana tuo merilasi-koru! Rusetti varmaan tulis pisteeksi i:n päälle! Toki tuo ylempikin koru on tosi kaunis.. :)

  VastaaPoista
 7. Kauniita ja aivan ihana tuo visakoivuriipus!

  VastaaPoista
 8. Upeita molemmat, itse tykästyin heti tuohon ylimmäiseen. Aivan uskomattoman upea väriyhdistelmä!

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille kannustavista kommenteista!:)

  VastaaPoista
 10. Heippa!:) Tulin katsomaan kaunista blogiasi. Minä ihastuin molempiin näihin koruihin, mutta suosikiksi valitsisin tuon ylimmäisen, ehkä siksi koska olen itse enemmän maa- kuin meri-ihmisiä :) Ja tuo visakoivu ja kivi ovat ihanan eläväisiä pinnoiltaan, väriyhdistelmä niin onnistunut.

  VastaaPoista
 11. Kiitos Maria Kupari ja tervetuloa lukijaksi!:)

  VastaaPoista