Koruja

Koruja

Sivut

torstai 12. tammikuuta 2012

Epäsymmetriaa

Minulla on ihan pakonomainen tarve tehdä symmetrisiä koruja, en vaan osaa tehdä epäsymmetrisiä. Tämän korun tein kerrankin epäsymmetriseksi ja ihan kiva mielestäni siitä tuli. Ensimäinen laatuaan, täytyy tosiaan yrittää päästä eroon tästä pakkomielteestä. Kaksi alenpaa ovatkin sitten taas vanhalla tutulla kaavalla tehtyjä. Kuvauksessa käytin tällä kertaa apuna kirkasvalolamppua, ei vaan tuo luonnonvalo riitä, edelleen on niin pimeää.

Epäsymmetriaa: Makeanvedenhelmiä, Swarovskin-kristalleja, kristallihelmiä, gun-metal-lankaa ja korumetallinen riipus.Tämä kaulakoru on aika pitkä, menee kaksinkerroin kaulaan. Täytyi välillä tehdä myös pitkiä kaulakoruja, koska ne ovat tosi monikäyttöisiä. Materiaalian artistic wire ja hopeoidut helmihatut sekä lukko. Violetteja fasettilasihelmiä ja ametisteja. Värit eivät ihan näytä samalta kuin luonnonvalossa.

Rannekorussa on sinistä marmoria, Swarovskin-kristalleja ja kasmir-helmi, hopeoitu artistic wire sekä lukko. Minusta tuo sininen marmori on tosi kaunista, ihanan läpikuultavaa, kuva ei tässäkään tapauksessa taida tehdä oikeutta. Täytyy vaan toivoa aurinkoisia päiviä, onneksi mennään kevättä kohti!
Tervetuloa kaikki uudet lukijat, ihanaa kun teitä on niin monta!

9 kommenttia:

 1. Tosi kauniita koruja, tuo pitkä sinisävyinen on lempparini

  VastaaPoista
 2. Epäsymmetrisyys on minunkin mielestäni vaikeaa. Se, että saisi jonkun epäsymmetrisen korun näyttämään siltä, että on ihan luonnollista, että koru on epäsymmetrinen tai että katselija kirkuu innosta sen nähdessään - se on oma taiteenlajinsa - tällä kertaa minulle tuli innostunut olo tuosta pitkästä ketjusta ja mielessäni kiljuin, että onpa upeaan tulokseen yltänyt hän :-)

  VastaaPoista
 3. Upea tuo violetti, jossa ametisteja ja fasettilasihelmiä. Todella kauniita koruja onnistut kyllä aina kerta toisensa jälkeen luomaan!

  VastaaPoista
 4. tuo sininen pitkä koru on myös minun suosikkini. ja mulla sama juttu noiden epäsymmetristen kanssa, ei vaan kertakaikkiaan synny. no jonkun oon saanut aikaan, ja käytössä kumminkin tuntuu siltä että se ei oo oikein kaulalla :D harjoittelua vaatii - mutta toisaalta, mitäpä vikaa siinä symmetriassakaan on. ja voisipa sanoa että melkolailla samaan tapaan käy mulla myös siinä suhteessa että tulee aina tehdyksi setti - joskus kaksilla korviksilla, mutta useimmiten siihen tulee tehdyksi kaulakoru, rannekoru ja korvikset. päähänpinttymä sekin ;)

  VastaaPoista
 5. Upeita! Epäsymmetrisyys on niin mun juttu. Kauniita väriyhdistelmiä!

  VastaaPoista
 6. Kiitos teille kaikille kommenteista!:)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Henna ja Askartelin itte!:)

  VastaaPoista