Koruja

Koruja

Sivut

tiistai 20. joulukuuta 2011

Ketjuttaa...

Harjoittelin tässä joulukiireiden keskellä lenkkien sahaamista ja ketjujen tekoa. Tietysti käytin hopeoitua lankaa, koska hopea on turhan kallista harjoitteluun.

Innostuin myös kokeilemaan cristal claytä ja ensimmäisen korun riipus on tehty siitä. Sävy on hopea, mutta kyllä se enemmän harmaa on. Ensimmäisessä korussa on muutama lapis lazuli joukossa ja ketjuna muinaisketju, siitä oli helppo aloittaa.


Rannekoruissa ylinmässä on granaatteja joukossa ja ketjuna flower. Lisänä Swarovskin sydän. Alemmassa ketju Roosa-ketjua ja lisänä yksi onyx ja Swarovskin sydän. Korvakoruissa Swarovskin sydämet.

5 kommenttia:

 1. Hienoja ketjuja! Erityisen ihana tuo roosa-ketju. Hopeoidulla kannattaa tosiaan aloittaa.. varsinkin näillä hopean hinnoilla. :)

  VastaaPoista
 2. Hyvin olet crystal clayn kanssa onnistunut, jos tämä on ensimmäinen kokeilusi! Aika metkaa ainetta, mutta kovin on tahmeaa käsitellä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista Miina ja Meke:). Meke:Ekaa kertaa kokeilin cristal claytä ja on tosiaan aika tahmea käsitellä, eikä tuo riipus nyt ihan täysin onnistunut.

  VastaaPoista
 4. Kauniit korut! Muinaisketju on aina kaunista mistä langasta vaan. Kokeilepa kuningasketju, helppo ja näyttävä!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Virve:), kyllä ajattelin tehdä kuningasketjun kunhan taas ehdin sahailla lisää renkaita.

  VastaaPoista