Koruja

Koruja

Sivut

torstai 11. heinäkuuta 2013

Koruja ja kuulumisia

Tällä viikolla alkoi työt, onneksi on vielä pari viikkoa lomaa elokuussa. Kovasti on kuluttanut energiaa tuo työssäkäynti viimeaikoina, koska meillä vaihtui pomo keväällä ja se on vaikuttanut todella negatiivisesti työilmapiiriin. Perusteellisen harkinnan jälkeen päädyin vaihtamaan työpaikkaa, koska on todella raskasta lähteä joka aamu pitkin hampain töihin, eikä energiaa ole työpäivän jälkeenkään oikein mihinkään. Työmatka pitenee huomattavasti, mutta se on pieni hinta. Uusi paikka vaikutti todella mukavalta! Pitäisi vielä vähän runsaat 3 viikkoa jaksaa, sitten 2 viikkoa lomaa ennen kuin uusi työ alkaa.

Tässä muutama koru, tänään ja eilen valmistuneita. Olen tosiaan jumittunut tuohon tummaan lankaan sekä puuhelmiin. Ylemmässä korussa marmori ja lasihelmiä. Minusta tuo keskellä oleva iso lasihelmi on erityisen kaunis, samoin nuo pari raidallista onttoa puhallettua lasihelmeä. Alimpana pari puuhelmikorua tällä kertaa tummalla puusydämmellä.

Sain myös kivan haasteen Eijalta, KIITOS! Viikonloppuna saattaa olla aikaa vastailla siihen. Oikein mukavaa loppuviikkoa kaikille!

7 kommenttia:

 1. Kyllä on kauniit nuo puusydämet tuossa alimmaisessa kuvassa ! Todella ihanat ja sopivat koruihin kyllä kuin nenä päähän :)

  VastaaPoista
 2. Puhalletut lasihelmet on kyllä ihanat, arvoisensa paikan sai korustasi.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fantastisia koruja!
   Rohkea teko, kun vaihdat työpaikkaa. Tutusta turvallisesta hyppääminen voi hirvittää, mutta se on totta ettei tuskaisessa työilmapiirissä synny mitään hyvää. Toivottavasti uusi työpaikka olisi parempi hengeltään!

   Poista
 4. kauniita koruja oot väsännyt taas :)ihanat puusydämet valloittavat sytämeni <3 ja myös nuo raidalliset puhalletut on tosi kauniit :)

  VastaaPoista
 5. Oijoijoi, eka koru kävi ihan suoraan sydämeen♥♥♥
  Hyvä siirto vaihtaa työpaikkaa, jos pitää pitkin hampain töihin lähteä,siitä ei seuraa kuin stressi ja masis. Onnea uuteen työpaikkaan:)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaunnustavista kommenteista!:)

  VastaaPoista