Koruja

Koruja

Sivut

lauantai 16. heinäkuuta 2011

Terveisiä lomalta

Eipä ole viimeaikoina ehtinyt päivitämään blogiin uusia kuvia, olemme lomailleet koko perhe yhdessä ja ensi viikkokin kuluu saaressa mökkeilemässä. Koruja on kyllä valmistunut joitakin ja laitan nyt muutaman kuvan, enempää en ehdi kuvaamaan tähän hätään, täytyy pakkailla ja pestä edellisen reissun pyykkejä:).

Muratti: Jaspista, Makenavedenhelmiä ja fasettilasihelmiä

Lonely heart: Makenavedenhelmiä, lasisydän ja hopeoituja välihelmiä

:
Aallot:Turkooseja ja swarovkin-kristalleja. Metalliosat hopeoituja

Kukkaniitty: Säröakaatteja, makeanvedenhelmiä ja hopeoitu riipus


Kuvaaminen ei oikein onnistu vielläkään, täytyy viellä harjoitella. Usein tulee liian tummia kuvia tai sitten epätarkkoja. Valoa oli kyllä tarpeeksi, en tiedä mikä mättää. Täytyy vaan paneutua asiaan enemmän, kunhan ehtisi! Nänä kaulakorut onnistuivat mielestäni ihan hyvin, kuvat vaan eivät tee niille oikeutta. Alimmainen koru on monikäyttöinen: Sitä voi käyttää pitkänä koruja yksinkertaisena ja lyhyenä kakisinkertaisena. Lukon paikkaa voi myös muuttaa. Aallot- koruun on myös rannekoru, josta kuva oli aikaisemmin, myös Lonely heart- koruun on rannekoru.

2 kommenttia:

  1. Syötävän ihania! Varsinkin Aallot iski heti. Mutta Lonely Heart oli yksinkertaisuudessaan Jussin suosikki. Ihanasti olet ideoinut nuo. Tuskin maltan odottaa, että pääsen juttelemaan sulle noista koruasioista taas. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Heidi rohkaisevasta palautteesta!

    VastaaPoista