Koruja

Koruja

Sivut

sunnuntai 26. elokuuta 2012

Syksy saapuu

Keltaisia lehtiä näkyy jo ulkona ja yöt ovat olleet aika kylmiä. Syksy tulee ja väreissäkin huomaa, että tummat värit miellyttävät enemmän. Näissäkin koruissa tummia värejä, alin koru tosin vielä hempeä. Aika on kulunut tilauskoruja tehdessä, tosin kuvaaminen unohtui.


 Tämä koru on aika näyttävä, helmet 12 mm ja 10 mm kokoisia lasihelmiä ja keskellä ihana suu-puhallettu lasihelmi. koru on keskipitkä. Kaikissa näissä koruissa hopeoidut metalliosat.

 Tummman lilaa magnesiittia ja lasihelmiä.

 Tässä rannekorussa isoja lamppuhelmiä ja merilasia. Merilasihelmiin olen ihan koukussa tällä hetkellä, tämäkin sävy on mielestäni ihana.

 Cristal clay-kokeilu valmiiseen sormuspohjaan. Lilat preciosa-kristalleja ja mustavalkoiset Swarovskeja. Molemmat välkehtivät ihanasti.
 Alimmassa korussa makeanvedenhelmiä, välissä siemenhelmiä ja helmiäis-riipus. Mukana pari fasettilasihelmeä ja muutama  Preciosan-kristalli. Fasettilasihelmillä kaverina ihanat Tierra-cast helmihatut.


10 kommenttia:

  1. Onpa kauniita, houkuttelevat värit!

    VastaaPoista
  2. Kauniita koruja onkin, tosi kauniin värinen tuo käsikoru jossa merilasia, samoin sormukset

    VastaaPoista
  3. merilasirannekoru on aivan ihana, väri on tosi kaunis. yllättäen kakkossuosikiksi nousee tuo tummanvioletti rannekoru

    VastaaPoista
  4. Tosi kauniita koruja onkin:)Kauniin värinen tuo merilasihelmi.

    VastaaPoista
  5. Voi mahoton miten kaunis korukattaus! Nuo vihreän sävyt ovat ihanat ja magnesiittikorussa myös. Suoskikkini on merilasi rannekoru ja kaunis lamppuhelmi kaulakorussa:)

    VastaaPoista
  6. Ooo,rannekorut ovat molemmat aivan huippuihania, upeat värit!

    VastaaPoista
  7. Etenkin nuo tummat rannekorut ovat oikein kauniita, upeita tummia värejä, ja merilasi näyttää kyllä ihanalta.

    VastaaPoista
  8. Upeita kaikki! :) Syksyn tullen tosiaan alkavat tummat sävyt miellyttää silmää. Tämän huomaa sekä pukeutumisessa, kynsien laitossa että helmissä.

    VastaaPoista
  9. Mitä mielettömiä koruja! Aivan mieletön tuon ensimmäisen korun suupuhallettu helmi ja tuon merilasikorun väri on täydellinen! Upeaa!

    VastaaPoista