Koruja

Koruja

Sivut

sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Riipuskokeiluja ja Facebook-sivut

Kokeilin tehdä koruhartsista riipuksia vaihtelevalla menestyksellä. Ensimmäisenä esittelen parhaiten onnistuneen. Kuva on vanha japanilainen kimonokangas. Jotenkin pidän kovasti japanilaisista aiheista ja kuvista, onhan itse maakin kaunis. Tosin olen käynyt vai Tokiossa ja tykästyin kovasti kaupunkiin. Sattui vielä olemaan kirsikankukkien aika. Ihana unelmoida matkoista, kun ulkona on niin synkkää!Simpukankuorihelmiä ja fasettilasihelmiä, korupohja ja metalliosat hopeoituja.


Seuraavaksi kuva kaikista riipuksista, niistä pilallemenneistäkin.

Yksikään ei todellakaan ole täydellinen, pari ylimmäistä saatavat päästä koruihin asti ja ehkä tuo pieni laiva-riipus. Keskimmäiseen tuli valitettavasti ilmakupla. Pari alinta epäonnistuvat totaalisesti.:(.

Sitten vielä pari kuvaa rannekoruista, ensin viimepostauksen koru kädessä ja toinen kaksirivinen harjoitelma kädessä. Sen korun tein, koska pitää korjata asiakkaalle iso kakirivinen rannekoru ja piti vain testata miten onnistuisi. Näitä teen ehkä jatkossakin.Sain myös aikaiseksi jonkinlaiset facebook-sivut, joista jakossa löytyy myytävät korut. Kiitos paljon kommenteista teille ihanat lukijat! Mukavaa sunnuntain jatkoa kaikille!

14 kommenttia:

 1. Oikein onnistunut tuo kaulakoru:)
  Ja en ainakaan näin kuvien perusteella osaa moittia muitakaan riipuksia!

  VastaaPoista
 2. Minäkään en huomaa virheitä, kauniita ovat! Kivoja nuo kaksiriviset :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana koru, ja kauniita muutkin riipukset :) Minä myös pidän paljon japanilaisista kuvista ja aiheista, vaikka olenkin nähnyt Japania vain elokuvissa. Matka on vasta haaveissa.

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis ja näyttävä tuo kaulakoru, ihana, tykkään kans tuollaisesta tummasävytteisestä japanityylistä :) Myös muut riipukset näyttävät hienoilta, ei osu mullekaan silmään mitään niin isoja virheitä että olisivat epäonnistuneet :) Mun mielestä kaunein riipuksista on tuo vasemmassa yläkulmassa oleva.

  VastaaPoista
 5. Kauniita riipuksia olet saanut aikaan :)

  VastaaPoista
 6. Ihanaa välkettä ja hohdetta!

  VastaaPoista
 7. Aivan ihania riipuksia, en kyllä itse jättäis yhtäkään käyttämättä! :) (Voi kumpa itsekin osaisin...)

  VastaaPoista
 8. Mukavia riipuksia! Kirsikankukat onkin lohduttava ajatus tähän ilman alaan :)

  VastaaPoista
 9. Oletpa tehnyt kauniita riipuksia! Ihania :)

  VastaaPoista