Koruja

Koruja

Sivut

sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Vanhat helmet, uusi riipus

Todella pimeään ollut ulkona jo monena päivänä, ei tule luonnonvalossa kuvaamisesta mitään. Näihin kuviin tuli vähän oudot värit, mutta aika lähellä todellisuutta ne ovat kuitenkin. Näillä mennään, ei auta kun aurinko ei paista. Kamerassa odottaa lisää kuvia, jos ehtisi ne purkaa sieltä joskus. Riipuksiakin on valmistunut lisää, tässä kuva vain parista jo koruksi ehtineestä.

Tässä korussa riipus on uusi hartsista tekemäni, mutta helmiosuus valmistui jo vuosi sitten ja olen sen esitellytkin. Jo silloin oli visio, että tämäntyyppinen riipus sopisi koruun, mutta aika kauan meni toteutuksessa:).

Lyhyehkö lilansävyinen koru sage-ametisteista, fasettilasi- ja makeanvedenhelmistä. Riipus on yksi tekemistäni hartsiriipuksista ja kaikki metalliosat hopeoituja.

Pitkä kaulakoru savukvartsista, fasettilasihelmistä ja makeanvedenhelmistä. Riipuksena ruskea kuparifolio lasisydän. Metalliosat hopeoituja. Koru on niin pitkä, että menee kaulaan myös kaksinkertaisena.

Vähän bling blingiä pikkujouluihin: Isot korvikset, joissa kimaltavia pieniä lasihelmiä kera korumetallisten riipusten. Koukut hopeoidut.

5 kommenttia:

 1. Ihanat riipukset olet tehnyt, eka viehättää silmääni enemmän:)

  VastaaPoista
 2. Kauniita, pidän tuosta toisesta, lilansävyinen riipus näyttää kivalta.:) Pimeätä ja harmaata on meilläkin täällä pohjoisessa.

  VastaaPoista
 3. nuo ruskeansävyiset on kumoikin tosi kauniita :)

  VastaaPoista
 4. Voi vitsit miten upeita, oletpa ollut ahkera! Ja noi riipukset on aivan ihania!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Eila, Liisa, Outiriina ja Henna!:)

  VastaaPoista