Koruja

Koruja

Sivut

torstai 31. tammikuuta 2013

Kevät ja syksy

Terveisiä Tampereelta ja Ikaalisista, olimme kylpylälomalla ja samalla tuli käytyä myös Tampereelle.  Tampereela kävin tietysti lempihelmikaupassani Bohemia designissa. Aivan ihania kivihelmiä sieltä tarttui mukaan.
 Niihin palaan myöhemmin, ensin esittelen kuitenkin pari korua, jotka lojuivat korupöydälläni keskeneräisenä jonkin aikaan ja jokin ihmeellinen tarmonpuuska sai minut viimeistelemään eilen illalla tosi myöhään. Ensimmäisen korun värit ovat varsin keväiset, toisen taas syksyiset.

Tässä korussa on itsetehty riipus, hopeoidut metalliosat ja kvartsia, turkoosia, aventuriinia ja merilasihelmiä.
Tässä syksynvärisessä korussa on käärmeennahkajaspista, karneoleja ja lasihelmiä sekä artistic wire gun-metal-lankaa. Riipuskivi on ilmeisesti jaspista, en ole varma, eikä kiven myyjäkään tiennyt.
9 kommenttia:

 1. Asuispa Tampereella niin pääsis hypistelemään niitä Bohemian helmiä! Aika harvoin siellä päin tulee edes käytyä. Ihania koruja tuli, ja ihanista materiaaleista! ;)

  VastaaPoista
 2. Hienon riipuksen olet saanut aikaan! Ja täytyy todeta samat sanat kuin Miina, asuisipa Tampereella tai edes pääsisi joskus käymään siellä...ennen sitä täytyy vain tyytyä katselemaan kuvia ja hieman myös "kuolata" niiden perään :)

  VastaaPoista
 3. ihana on tuo sinun tekemäsi riipus, muutenkin tykkään sen korun väreistä :) tarttee varmaan tuohon asumisasiaan sanoa, että onneksi en asu tampereella tai minkään muunkaan helmikaupan lähellä, muuten ei tilipussista jäisi ruokaan yms. tarpeelliseen juuri mitään :D

  VastaaPoista
 4. Erittäin kauniit korut sinulla taas! Omat riipuksesi ovat upeita,ja onhan tuo mahtavan oloinen riipus tuo toinenkin.

  VastaaPoista
 5. Nuo sinun riipukset on kyllä mahtavia. Ja varsinkin tämän ekan korun värit on kyllä huiput!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Miina, Kirsema, Outiriina, Eila ja Henna!:)

  VastaaPoista
 7. Ihastuttavaa jälleen <3
  Tuo keväinen koru vetoaa minuun..

  VastaaPoista