Koruja

Koruja

Sivut

sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Kesäkukkia ja muutama tilauskoru

Täällä on ollut ihana lämmin kesäpäivä, veiläkin on lämmintä 22. Siitä huolimatta iski inspiraatio pitkästä aikaa. Tilauskorut oli tietysti pakkokin tehdä, mutta sain aikaiseksi myös muutaman hartsiriipuksen.

Tein myös keltaisen korun, enpä ole juuri keltaista käyttänyt. Mutta tein kun sellaista toivottiin. Ihan kauniita nuo isot säröakaatit ovat. Lisänä jadea ja Preciosa-kristalleja. Riipukseksi valitsin yhden tekemistäni kukkariipuksista. Turkoosi on pidempi koru ja materiaaleina jaspis, kvartsi ja lasihelmet. Hopeoidut metalliosat, kuten ylemmässäkin korussa. Viimeinen tilauskoruista on oranssit isot puuhelmet.

Kesän kunniaksi tein erilaisia kukkariipuksia hartsista, saa nähdä millaisia koruja niistä tulee. Ei niistä ihan täydellisiä tullut, muutamissa on pieniä ilmakuplia. Huomaakohan niitä oikeasti kukaan? Eihän käsityön täydellistä tarvitse ollakaan. MUKAVAA VIIKKOA!

6 kommenttia:

 1. Ihanan kesäisiä koruja :) Itse olen tullut siihen tuokseen, ettei ainakaan minun käsityöni/koruni tarvitse täydellisiä olla. Saapa nähdä mitä riipuksistasi joskus syntyy.

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniita koruja. Tilasin noita riipuksia, saa nähdä koska saan tehtyä niisää jotain:)

  VastaaPoista
 3. Kauniin värikästä tarjontaa ja kivat on nuo riipukset.

  VastaaPoista
 4. Keltainen on tosi kivan, ja mitäs niistä ilmakuplista, kyllä voi vähän käsityön jälkia ollakin :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Eija, TanjaV, Kirsti, Eila ja Kirsema!:)

  VastaaPoista