Koruja

Koruja

Sivut

keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Lomakuulumisia

Aurinkoa ja lämpöä on riittänyt ja niistä on tullut nautittua mökkeillen ja muutenkin. Koruilu on jäänyt vähän vähemmälle. Tällä hetkellä on aivan mahdoton helle, olen sisätiloissa ja ilmastointi päällä. Aurinkoon ei oikein ole voinut mennä, koska aurinkoihottuma on sen verran paha. Eipä ole koskaan ollut tällainen, kamala kirvely ja kutina. Ehkä siksi innoistuinkin taas koruilusta.

Pitkästä aikaa vintage-lankaa. Oli ihan pakko tehdä sudenkorentokoru, koska niitä on tosi paljon lennellyt mökillä. Helmet ovat isoja helmiäislasihelmiä, kirsikkakvartsia ja lasihelmiä. Muutama muukin koru on valmistunut, esittelen ne joku toinen kerta.

Puutarhasssakin olen innostunut tonkimaan ja istuttamaan kukkasia. Ei meillä nyt kovin iso piha ole, mutta mahtuu siihen kuitenkin aikalailla kaikenlaista. Helle ja kattoremontti rakennustelineineen pysäytti kuitenkin vähäksi aikaa puutarhan kuopimisen.  Ihan pakko kuitenkin esitellä kasvattamani daalian kukka, nämä ovat niin kauniita!


6 kommenttia:

 1. Kaunis sudenkorento, tykkään kirsikkakvatrista♥
  Daaliat on upeita, joskus oli mullakin niitä.
  Myös aurinkoihottuma on tuttua, nyt olen osannut olla pois auringosta. Antihistamiini auttaa.

  VastaaPoista
 2. Kaunis koru ja dahlia :) käsissä jonkin verran minullakin aurinkoihottumaa.

  VastaaPoista
 3. ihana koru, minä myös tykkään tuosta kirsikkakvartsista :) kerran jonakin kauan sitten elettynä kesänä muistan saaneeni aurinkoihottuman, oli kyllä keljumainen

  VastaaPoista
 4. Kaunista punaista, kirsikkakvartsi on ihana kivi. Kaunotar tuo Dalia-

  VastaaPoista
 5. Daaliat on mun lemppareita ( no kyllä mun lemppareihin ehkä pari muutakin kuuluu mutta..)
  Ja ihana koru, langanväri, helmet ja riipus, tykkään!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Eila, Liisa, Outiriina, Niina ja TanjaV!:)

  VastaaPoista