Koruja

Koruja

Sivut

tiistai 4. maaliskuuta 2014

Kevättä ilmassa

Tulimme eilen pieneltä lomalta, ei sen kummenpaa kuin pari päivää kylpylässä. Teki kuitenkin todella hyvää, varsinaista hiihtolomaa kun ei minulla tänä vuonna ole. Huomenna pitää mennä taas töihin, mutta kyllä tällainen vähän pidempi viikonloppukin piristi!

Tämä harmaus vähän vie energiaa ja sitkeä flunssa on myös vienyt voimia. Onneksi päivät pidentyvät huimaa vauhtia, aurinko vain saisi paistaa. Tuntuu että tätä harmautta on riittänyt loputtomiin. Kevät näyttää tulevan kuitenkin aikaisin, linnut laulavat, lumet sulivat ja narsissitkin ovat jo pitkällä alulla.

Koruja on joitakin valmistunut, laitan muutaman kuvan tälläsista pitkistä koruista, joita innostuin tekemään useamman. Ihan kiva malli mielestäni. Materiaaleina hopeoituja metalliosia ja erilaisia lasi- ja kivihelmiä.

7 kommenttia:

 1. onpas kauniita, tuo ylimmäinen taitaa olla kaikista mieluisin :)

  VastaaPoista
 2. Kylläpä ovat kauniita, jokainen näistä. Kaulaan kelpaisi mikä vaan.
  Alankohan tulla vanhaksi tai jotain. Sydämet eivät ole koskaan viehättäneet, mutta tässä vikassa on tosi kiva sydänriipus.

  VastaaPoista
 3. Nättejä nämä uudet korusi! Ihania roikkuvia helmiä. :) Oulusta ei ole vielä lumet sulanut, plääh en malta odottaa kevättä! :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos MiunMAun ja Miina!:) Kyllä se kevät tulee, aika menee niin nopeasti.

  VastaaPoista
 5. Tosi kauniita. Kiva malli. Turkoosi nappaa nyt eniten. :)

  VastaaPoista