Koruja

Koruja

Sivut

keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Lomaa odotellessa

Toukokuu hurahti ohi huomaamatta, missä se aika oikein meni? Vuosi tuli lisää ja helteistäkin saatiin nauttia kera kovan ukkosen. Pihalla on touhuttu  paljon ja talviturkkikin tuli heitettyä jo huhtikuussa. Nyt on puolitoistaviikkoa lomaan ja se kyllä tulee tarpeeseen.

Tässä muutama koru, jotka valmistuivat jo ajat sitten. Parissa ylimmässä on kierrätyshelmiä sekä jämähelmiä. Pieniä lasihelmiä välissä ja erilaisia kivi-, lasi-, simpukakuori ja makeanvedenhelmiä. Kolmaskoru on solmimisharjoitus kivanvärisistä simpukankuorihelmistä. Alin koru on ihan peruskoru lasihelmistä ja ametisteista, mutta riipus on mielestäni kaunis. Lisäsin siihen muutaman Preciosa-kristallin. AURINKOISTA LOPPUVIIKKOA! Helteitäkin luvattiin.11 kommenttia:

 1. Kauniita! Ja ihania värejä taas, ai että! Tulee kyllä niin kesämielelle :-)

  VastaaPoista
 2. Kauniit värit erityisesti kahdessa ensimmäisessä, tuo eka näyttää varmasti hienolta juuri kesäkoruna, jollakulla ruskettuneella.

  VastaaPoista
 3. Kaikki ovat erittäin kauniita! Wau<3

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis tuo viimeinen. :)

  VastaaPoista
 5. Ihailen Johanna sun taitoa yhdistellä näitä värejä!! Ja kun itse teen niin paljon synkeän tai must-valkoisen sävyisiä koruja, nämä sinun värisi saavat sydämen oikein sykähtämään! Näin minäkin haluan oppia värejä yhdistelemään!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Eija, minusta taas nuo sinun korusi ovat tosi tyylikkäitä ja sopivat monenlaisiin asuihin. Värikäät korut eivät ole niin monikäyttöisiä. Itselläni taas haasteena nimenomaan tämä!

   Poista