Koruja

Koruja

Sivut

keskiviikko 6. elokuuta 2014

Aavistus syksyä

Hellettä riittää, eilinen sekä maanantai olivat varsin tukalia päiviä kun elohopea kipusi lähemmäs 35 astetta, tänäänkin melkein yhtä lämmin. Varjossakin hiki virtaa eikä tuulikaan viilennä yhtään. Kaiken lisäksi rakas lapseni on ollut kipeä, kuume nousi sunnuntai-iltana eli  sisällä ollaan oltu ja ilmastointi päällä. Onneksi alkaa helpottaa.

Helteestä huolimatta ilmassa on jo hiukan syksyn tuntua. Voi kuinka tykkään näistä pimenevistä, mutta lämpimistä elokuun illoista! Vielä kun sattuu kuutamo niin kuinka tunnelmallista. Ihana sytyttää taas lyhtyjä terassille. Näissä koruissakin on jo hiukan syksyisenpiä sävyjä, joihin sain inspiraation istuttaessani lempikukkiani eli astereita kuihtuneiden orvokkien tilalle.

Helmiäislasihelmiä, hematiittia ja Preciosa-kristalleja.

Simpukkahelmiä, lasihelmiä ja makeanvedenhelmiä sekä väleissä siemenhelmiä. Simpukkahelmet puretusta korusta eli kierrätettyjä.

Daalia kukkii kauniisti, mutta kovasti ovat monet kukat myöhässä. Toinen daalia vasta nupulla, vaikka kukki viimekesänä jo heinäkuun alussa. Samettiruusut vasta aloittelevat kukintaa. Varmaan syynä kesäkuun pakkaset. Nyt taas helteiden takia niin kuivaa, että kastella saa jatkuvasti, etteivät kaikki kukat kuole. Nurmikko on jo aivan ruskeaa. Pieni sade ei teksi pahaa!
 MUKAVAA LOPPUVIKKOA!


3 kommenttia:

 1. Toka koru on mieleisempi, vaikkakin kauniita molemmat<3
  Syksyä odotan hiki hatussa minä ainakin! Nää tunnit 22-24 on melkeinpä ainoat, kun ei hiki tipu nenänpäästä!
  Nurmikko vaan rutisee jalan alla ja syreenipensasaita on ihan nuukahtanut.
  Voi voi. Sadetanssia pitäisi varmaan tanssia:)

  VastaaPoista
 2. Kauniit on korut ja kukat!

  Hiki on ollut, mutta tänään onneksi jo satoi vetä ja ukkostikin jonkin verran :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Eila ja Kirsema! Täälläkin ukkosti sillä seurauksella, että sähköt ja netti oli poikki tuntikausia. Ihanan raikas tuuli nyt ulkona.

  VastaaPoista