Koruja

Koruja

Sivut

keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Sataa sataa ropisee..

 Kovin on sateista ja kylmää tämä alkukesä ollut, mutta tässä kuitenkin muutama kesäkoru, harmaata vielä, turkoosia ja lilaa. Nämä lojuivat jo jonkin aikaa korupöydällä puolivalmiina, eilen sain ne viimeisteltyä.


Tässä harmaassa korussa simpukankuorihelmiä, hopeoitua metallilankaa, lukko ja helmihattuja. Riipus hopeoitu Trinity Brass-sydän ja  fasettilasihelmiä. Nämä harmaat fasettilasihelmet tulivat tilaajalahjana kun tilasin helmimaailmasta ja niiden lisäksi oli vielä tummenpia fasettilaihelmiä. Ihan kiva tilaajlahja!


Tämä turkoosi koru on aika sekametelisoppa: Preciosa-kristalleja magnesiittia ja kahdenlaisia simpukakuorihelmiä. Hematiitinväristä Artistic-wirea ja lukko. Kolme isoa simpukankuorihelmeä ovat aika kivannäköisiä ja näyttäviä(14 mm), mutta painavat sen verran, ettei niitä voi laittaa koruun kovin montaa.


Rannekoru ja korvikset simpukankuorihelmiä ja lasihelmiä sekä hopeoidut metalliosat. Minusta nuo lilat lasihelmet ovat tosi kauniita, suorastaan herkullisen näköisiä.

6 kommenttia:

 1. Kaunista jälkeä, sydänkoru vie voiton:)

  VastaaPoista
 2. Kaunista! Kaikki vielä mun lempivärejä:)

  VastaaPoista
 3. Harmaa pisti erityisesti minun silmääni :)

  VastaaPoista
 4. Kauniita taas nämä kaikki, toi turkoosi pisti mulle silmään kyllä, kaunis ! Sulle on tunnustus mun blogissa jos kiinnostaa ;)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania nää sun korut, jotenkin värit ja materiaalit kolahtaa muhun! =)

  VastaaPoista