Koruja

Koruja

Sivut

perjantai 28. marraskuuta 2014

Valoisan päivän kunniaksi

Piti heti tarttua kameraan kun aurinko pilkisti pilven takaa. Eivät nuo kuvat siltikään valitettavasti kovin hyviä ole. Tähän aikaa on kokoajan niin pimeään, ettei kuvaaminen innosta yhtään. Nämäkin korut ovat valmistuneet jo varmaan kuukausi sitten, mutta kuvaaminen on jäänyt. Kuvasin samalla muitakin koruja, mutta esitellään ne sitten myöhemmin.

Päivä on valoisampi siinäkin mielessä, että vointi on ollut vähän parempi, joten toiveita on, että pystyisin mennä ensi viikoksi töihin.  Eipä tässä olisi enää kuin 3 viikkoa loman alkuun. Varsinainen äitiysloma alkaa sitten tammikuun puolivälissä. Nyt ainakin tuntuu siltä, että voisi jopa työnteko onnistua. Sairaslomalla olen kyllä ottanut ihan levon kannalta ja tehnyt vain ihan välttämättömät jutut.  Muuta ei olisi edes pystynyt. Enpä ole edes koruja juurikaan tehnyt ja vaikeaa se olisikin kun istuminen on niin tukalaa ja kivuliasta. En olisi uskonut, että tässä näin käydään, esikoisen odotus kun sujui ihan erilailla, en juuri sairaslomalla ollut. Onneksi kuitenkin vauvalla on kaikki hyvin ja on pysynyt turvallisesti mahassa.

Ollaan vähän koitettu pojan kanssa joulufiilistellä ja koristella kotia. Jouluvalot piristävät kummasti pimeyttä!


Ylemmissä koruissa kuukiveä ja rannekorussa lisänä yksi vuorikristalli. Nämä alemmat ovat sitten ihan lasihelmistä. Kaikki metalliosat hopeoituja. Hyvin yksinkertaisia peruskoruja, pääosassa kauniit helmet. Harmi kun en saanut vangittua kuukiven kaunista hehkua kuvaan.

Onni suosi minua kerrankin parissa arvonnassa. Kiitos Eila ja Susanna! Inspiroiva kirja ja todella taidokas Susannan tekemä rannekoru.

Mukavaa Viikonloppua!

4 kommenttia:

  1. onpa taas ihania koruja :)! Tähän aikaan on kyllä tosi vaikea saada kunnon kuvia aikaiseksi kun on niin pimeää, ainakin silloin kun on kotosalla :/

    VastaaPoista
  2. Onnea voitoista :)
    Tosi kauniita settejä nämä. Pikkujoulukoruiksi sopisi hyvin ♥

    VastaaPoista