Koruja

Koruja

Sivut

maanantai 8. elokuuta 2011

Aitoa hopeaa


Viimeinkin raaskin tilata hopealankaa, aikaisemmin olen käyttänyt hopeoitua kuparilankaa. On se hienoa ja ihanan kallista.. Tämä koru syntyi kokeiluna, kun testailin, miten lanka käyttäytyy pihdeissä. Lukko vielä puuttuu, koska en voinut laittaa hopeoitua lukkoa hopeakoruun, hopeisia täytyy laittaa tilaukseen. Helmet ovat sateenkaarifluoriittia (10mm) ja riipus merilasia. OIen kauan haaveillut sateenkaarifluoriitista, nuo helmet ovat tosi kauniita. Päätin antaa pääosan niille ilman sen kummenpia koristeluja, siksi korusta tuli näin yksinkertainen.
Tilasin ensimmäistä kertaa kiviä Helmiliinalta ja täytyy sanoa, että tilaanpa toistekkin. Aivan ihania ja laadukkaita kivihelmiä! Kärsimättömänä ihmisenä ajattelin, että toimitus ei ollut kovin nopea, mutta kyllä se on niin, että hyvää kannattaa odottaa. Tilaajalahjakin oli hieno.

6 kommenttia:

 1. Raikas koru, merilasi sopii hyvin.

  VastaaPoista
 2. Kauniita helmiä kertakaikkiaan! Erityismaininnan saa riipus! :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis koru! Ihanat helmet, helmiliinalla on kertakaikkisen ihania kivihelmiä. Kauniit helmet eivät enempää tarvitse, tulevat hyvin esiin korussa.

  VastaaPoista
 4. Ihana blogi!! Ja ihana koru tässä! Saa nähdä jos tilaamani merilasi jää Nerik-laatikkoon....... Jään seurailemaan... =)

  VastaaPoista
 5. Kiitokset kaikille kommenteista! :)

  VastaaPoista