Koruja

Koruja

Sivut

maanantai 15. elokuuta 2011

Tilaajalahja

Yön kuningatar: Makeanvedenhelmiä, säröakaattiriipus? ja hopeoitua lankaa.

Makeanvedenhelmiä, fasettilasihelmiä ja hopeoituja helmiä.
Tämän kaulakorun riipuksena toimiva helmi tuli tilaajalahjana Helmiliinalta. Se on kai säröakaattia ja minusta tosi kaunis. Sen tummasta väristä tulee mieleen jotenkin kuulakas, salaperäinen kuutamoyö. Sopii hyvin, täysikuun aika oli viikonloppuna :). Olen aina pitänyt elokuun kuutamoilloista. Makeanvedenhelmet tilasin Punaisesta kivestä ja ihan tyytväinen olen niihin. Ihan kauniita, hinta-laatusuhde hyvä. Voin tilata kyseisestä kaupasta toistekkin, tuntui olevan ihan hyvä valikoima makeanvedenhelmiä ja kivihelmiä. Rannekorun tein kaulakorulle kaveriksi, taas kerran tosi yksinkertainen.
Perjantaina valmistui myös tuo yksi neuleenpidike lisää, ehdin kuvata vasta tänään. Kuvausvalaistus ei tosin ollut paras mahdollinen, aika pimeä ja pilvinen päivä. Missä se viimeviikolla luvattu helle on ?? Aika koleaa ja sateista, ihan syksyistä!

Pidike 2: Aventuriinia, särökristalleja ja hopeakukka.

2 kommenttia:

  1. Tosi kaunis varsinkin rannekoru, kauniit värit. Helmiliinasta tulee kyllä hienoja lahjuksia. Noita neuleenpidikkeitä ei taida kaupoista juurikaan saada(?). Pitäisi itsekin tehdä tuommoinen.

    VastaaPoista
  2. Kiitos:), en ole neuleenpidikkeitä nähnyt muualla kuin etsyssä.

    VastaaPoista