Koruja

Koruja

Sivut

keskiviikko 31. elokuuta 2011

Sadepäivän ilo

Tyrni: Jadea ja sammalakaattia, metalliosat hopeoituja


Moonlight: Makeanvedenhelmiä, Swarovkin sydän ja metalliosat hopeoituja
Tässä eilisen tuotokset. Ulkona sataa kaatamalla, piti saada kirkkaita värejä piristämään pimeään päivää. Oranssit jadehelmet tulivat mieleeni, kun keittelin tyrnikiisseliä. Muituttavat väriltään tyrnimarjoja. Oranssi väri on mielestäni kaunis, samoin ns. leijonankeltainen, mutta itse en oikein osaa käyttää niitä. Minulle eivain sovi kyseiset värit olen niin vaalea ja punakkaihoinen ;).

Rannekoru valmistui yöllä kun olisi pitänyt mennä nukkumaan ja siinä kävi vielä niin, että onnistuin lohkaisemaan Swarovkin sydämestä palasen kun kiinnitin sitä turhan kovakouraisesti lukkoon, kääk. Vähän harmitti. Onneksi sitä ei paljon huomaa.. Eipä noita koruja juuri muuten ehdi tekemään kun myöhään illalla ja tehdä pitää, kun on inspiraatio! Lapsukainen on siinä iässä (täyttää lauantaina 1 vuotta! Uskomatonta, aika mennyt niin nopeasti!), että vahtia pitää koko ajan. Vauhti on kova, ei hetkeäkään paikallaan, ja kaikki kielletty kiinnostaa, lisäksi kaikkea pitää maistaa, jee! Lisäksi hän ei oikein malttaisi nukkua, ei päivällä eikä yöllä... Aivan ihana söpöliini, mutta välillä aika rasittavakin... Taitaa olla eka uhmakausi, sen verran on kiukutellut viimeaikoina. Aika aikaisin, mutta on ollut edellä kaikessa muussakin, kävellytkin on jo pari kuukautta.

6 kommenttia:

 1. Tyrnin värit puhuttelee mua kovasti, tosi hyvin sopii yhteen! :)

  VastaaPoista
 2. tosi upeita koruja, ja nuo värit, oih! tykkään kovasti :)

  VastaaPoista
 3. Raikkaita nättejä koruja. Sopii hyvin piristämään sateista päivää.:)

  VastaaPoista
 4. Nam! Ihanat värit, tulee herukat mieleen. Herkullisia. Ja Moonlightissa on UPEAT värit makeanvedenhelmissä. Hyvin syksyistä!

  VastaaPoista