Koruja

Koruja

Sivut

lauantai 5. tammikuuta 2013

Korentoja

Idea näihin kesäisiin riipuksiin tuli kirjasta Kauniita koruja helmistä ja metallilangasta. Pidän Linda Jonesin malleista, ne eivät ole monimutkaisia, mutta useimmat tosi nättejä.
Eivät nämä ihan täydellisiä tokikaan ole, mutta tykästyin ensimmäiseen sen verran, että se pääsi omaan kaulaani nahkanauhassa. Ei vaan valo tahdo riittää kuvaukseen ja eka kuva on otettu salamalla. Aika luonnolliset värit siitä huolimatta.



13 kommenttia:

  1. Minäkin näin tuon saman mallin juurikin samaisesta opuksesta ja ajattelin joku kerta kokeilla :) ovat kyllä kauniita ja niistähän saa vaikka minkälaisia, ihana malli! Kyllä se kesä vain kummittelee jo mielessä vaikka lumikinokset vain kasvavat :)

    VastaaPoista
  2. hih, minä hamstrasin kirjastosta harraste(ja muitakin)kirjoja oikein sylikaupalla kun remontista aiheutuvan muuton vuoksi sai reilun kahden kuukauden laina-ajan. tämä saminen kirja odottaa tuossa pöydän kulmalla, ja tämä saminen korento on kokeiltavien listalla :) kauniita korentoja olet kieputellut :))

    VastaaPoista
  3. Tämä kirja pitää ottaa tutustumislistalle. Kivoja korentoja. Minkä kokoisia muuten ovat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :), Nuo helmet ovat 6 mm kokoisia ja kokonaispituus on 5,5 cm.

      Poista
  4. Ihania kieputeltuja korentoja! Mistä kirjasta nämä ohjeet siis ovat, jos saan kysyä..? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai aha, luinpas huonosti näköjään! :D Siellähän se mainittiin heti alussa...

      Poista
    2. Kiitos Miina, minäkin katson aina ensin kuvat;).

      Poista
  5. Linda Jones on "syypää" siihen että teen koruja ;)

    VastaaPoista
  6. onpas söpöjä :) itsekin pidän Linda Jonesin malleista kovasti ja hänen hyvät ohjeet saavat korujen tekemisen vaikuttamaan niin helpolta :)

    VastaaPoista