Koruja

Koruja

Sivut

perjantai 30. tammikuuta 2015

Neulomuksia

Tällä hetkellä olen taas vaihteeksi innostunut neulomaan. Ihanat langat ja keväiset värit saivat innostumaan ihan perushuivista eli baktus-huivista. Tosi helppo ja kiva malli. Valmistuikin tosi nopeasti. On mukava ja kivannäköinen kaulassa.
Ylemmässä kuvassa on tekeillä oleva huivi pojalle, hän kun halusi samanlaisen kuin tuo alemman kuvan huivi, jonka neuloin ihan itselleni. Langan poika valitsi itse, se on Lang jawohll magic, ihanan pehmoinen ja ohut lanka. Kyllä tämä 4-vuotias tietää mitä haluaa! Alemmassa huivissa lankoina Katia air lux ja Drops baby merino. Ihanan pehmeä huivi tuli. Katsotaan mitä noista muista langoista tulee... Vauvalle ainakin on tekeillä peitto, tosin ei noista langoista.

Nyt on 3 viikkoa laskettuun aikaan ja onneksi kaikki on kuitenkin hyvin mennyt tähän asti. Olo alkaa olla aika tukala, mutta neulominen on juuri sopivaa kivaa tekemistä, jota voi tehdä sellaisesta asennosta joka tuntuu hyvältä. Enää ei juurikaan kiinnosta istua korupöydän ääressä, joten saattaa olla pidempi tauko koruilussa nyt edessä. Kaiken lisäksi maanantaina alkaa ikkunaremontti, joka tosin valmistuu onneksi nopeasti.

Tätä blogia kuitenkin ajattelin inspiraation mukaan päivitellä ja täällä saattaa olla jatkossaa siis  muitakin kuin korujuttuja. En nyt  rupea ulkoasua tai blogin nimeä sen kummemmin muuttamaan, vaikka sekin kävi mielessä. Koruilutkin varmasti vielä jatkuvat...

MUKAVAA VIIKONLOPPUA!

3 kommenttia: