Koruja

Koruja

Sivut

sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Teline korviksille

Olen kauan miettinyt sopivaa telinettä korviksille, jossa ne olisivat näkyvillä nätisti. Tälläinen idea löytyi netistä, en muista tarkemmin sivua. Kanaverkkoa ja kehykset. Siihen olikin helppo ripustaa korvikset ja muitakin koruja killumaan. Teline on aika iso, 40x90 cm ja sen voi laittaa vaikka seinälle. Olen toki toki nähnyt ihania ja paljon kauniinpiakin telineita, mutta tää sopi mun tyyliin.
12 kommenttia:

 1. Sievä teline, valkoisena varmasti sopii hyvin mihin vain sisustukseen. :) Tuohon on myös näppärä varmasti ripustaa korvikset riisuessa. Minulla nimittäin on ongelmana että yleensä kotiin tullessa riisun kaikki korut ja siihenhän ne jäävät, keittiön pöydälle..... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sehän se minullakin, pöydällä pöyrivät tai sitten laatikon pohjalla enkä edes muista, että sellaisiakin koruja on olemassa....

   Poista
 2. Tuohan näppärältä näyttää.

  Itselläni on avainkaapista tehty korvisteline. Kaappi on pieni ja siinä on kaksi ovea. Laitoin tukevasta pahvista taustalevyt ja niihin viritin langat, joissa korvikset sitten killuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, tuokin kuulostaa kivalta idealta!

   Poista
 3. Jopas on hieno! Ja kyllä nuo korutkin ovat superihania:)

  VastaaPoista
 4. Olen itsekin miettinyt tuon tapaista ratkaisua.
  Nyt niitä roikkuu metallihenkarissa, korutelineessä ja jopa kukkamaljakon reunassa...

  VastaaPoista
 5. Näppärän näköinen teline :) . Tuonhan saa muokattua omalle seinälle sopivaksi valitsemalla sopiva kehys. Mukava idea, taidanpa (yrittää) tehdä itsekin.

  VastaaPoista