Koruja

Koruja

Sivut

keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Harmaata ja väritöntä

Tässä pari korua, jotka ovat aika värittömiä, toisaalta sopivat moneen asuun. Vuorikristallia ei ole tullut käytettyä juurikaan, tässä päätin tehdä koko korun siitä. Koru on aika lyhyt ja yllättävän kivan näköinen kaulassa, ainesta jopa juhlakoruksi.  Kuvaaminen oli tosi haasteellista, eikä vuorikristalli näytä kuvassa todellista kauneuttaan. Kokeilin myös tummalla alustalla, mutta ei tullut yhtään parempaa kuvaa. :-( Tumma lanka on taas sitä gunmetal-lankaa, johon olen aika ihastunut, mielestäni se sopii niin hyvin varsinkin vaaleiden helmien kanssa. Linkit ovat antiikkihopeoituja. Vuorikristallit toivat mieleen sadepisarat, joten olkoon mimenä Rain drops.

Rannekorussa käytin kauniita harmaita peacock-sävyisiä makeanvedenhelmiä, joissa on upea kiilto. Eipä vaan näy kuvassa... Lisänä fasettilasihelmiä ja hopeoituja helmihattuja ja helmiä ja hopeoitu lukko.


5 kommenttia:

 1. Ihana tuo kaulakoru on, ei yhtään väritön! Todellakin ainesta juhlakoruksi..! Upea :)

  VastaaPoista
 2. Todella kauniita molemmat! Tykkään tosi paljon tuosta kaulakorun asettelusta.

  VastaaPoista
 3. Aivan upeita molemmat korut, eikä tosiaan yhtään värittömiä mun mielestä vaan tosi tyylikkäitä! :)Erityisesti tykkään noista kaulakorun linkeistä.

  VastaaPoista
 4. Upeannäköinen kaulakoru! Hienosti tumma metalli käy kirkkaisiin helmiin.

  VastaaPoista
 5. Kiitos ihanista kommenteista Miina, Kuparikukka, Piia ja Mags!:)

  VastaaPoista