Koruja

Koruja

Sivut

lauantai 22. lokakuuta 2011

Syksyisiä ja maanläheisiä sävyjä

Varisevat  lehdet

Ulkona on nyt juuri tämän väristä, ainakin se näkymä mikä avautuu omasta ikkunasta. Nämä karneolit ovat niiin syksyisiä. Riipuksesta piti ottaa viellä oikein lähikuva kun se on mielestäni niin kaunis. Ostin helmen ihan jalokivigalleriasta, se on kuulemma myös karneoli. Noita pieniä ruskeita lasihelmiä olen säästellyt kauan malttamatta käyttää mihinkään, kyllä lasihelmetkin ovat tosi kauniita! Isommat ruskeat helmet ovat fasettilasihelmiä ja metalliosat hopeoituja.
On tosi väsynyt olo, ollaan oltu flunssassa pojan kanssa useampi päivä. Tänään oli viellä työpäivä, että huh huh kun väsyttää. Eilen kuitenkin jaksoin tehdä nämä korut.

Satumetsä
Tämä rannekoru valmistui jämähelmistä, riittivät justiinsa. Isot makeanvedenhelmet ja sekoitus erilaisia lasihelmiä. Metallihelmet on hopeoituja, samoin lukko.
Hyvin on tullut käytettyä jämähelmiä viimeaikoina, alempaan kaulakoruun sain käytettya loput ihanat sateenkaariobsidaanit, korvakoruja varten jätin viellä pari. Myös epämääräinen valikoima vihreitä Swarovskin-kristalleja löysi paikkansa tässä korussa. Lisänä on ruskeaa lumihiutaleobsidaania ja korumetallisia helmiä sekä lukko. Metallilanka on vintagepronssia. Riipus on jadea ja aika jännän näköinen. Tuli jotenkin menneet ajat mieleen..

Oi niitä aikoja

4 kommenttia:

  1. Rakastuin tuohon ekaan koruun! Mikä nimi (syksy ♥) ja väri! Wau! Samoin viimeisen korun riipus, hur hur - ihana!

    VastaaPoista
  2. kaikki kolme on kerrassaan hienoja :)) tuo vihreä rannerengas varsinkin :))

    VastaaPoista