Koruja

Koruja

Sivut

maanantai 24. lokakuuta 2011

Laavakiveä

Eilen olimme hyvän ystävän kanssa kauneus- ja terveysmessuilla, oli kiva päivä! Messuilla oli aivan valtavasti katsottavaa, olihan siellä myös koruja ja yksi helmikauppiaskin, Omakoru. Sinne tietysti piti päästä helmiä hipelöimään. Mukaan tarttui mm. tiikerinsilmää, fasettilasihelmiä, pari riipusta ja laavakiveä.Omakorusta en ole tilannut koskaan, koska hinnat ovat mielestäni aika korkeat. Nyt kun pääsi itse valitsemaan helmiä, huomasin laadun tosin olevan hyvän. Ehkäpä tuleekin tilattua, koska heidän valikoimansa on tosi monipuolinen.
Enpä olisi uskonut, että tulee ostettua laavakiveä, sehän on useiden koruilijoiden inhokki. Tämä punertava laavakivi vaan oli mielestäni tosi kaunista, ihanan rosoinen pinta. Sopii mielestäni hyvin tälläisten hempeiden ja kimalatavien helmien kanssa. Tässä laavakiven lisäksi simpukkahelmiä ja fasettilasihelmiä, metalliosat hopeoituja. Riipus on irrotettava, ajattelin ensin korun ilman riipusta, mutta tuntui vaan, että jotain se vaatii. Visio oli aika selvä, millainen riippus tähän sopisi, ei vain ole mahdollisuutta toteuttaa sitä. Ehkäpä laitan tarpeita tilaukseen ja palataan asiaan sitten myöhemmin ;-), saahan riipuksen vaihdettua.


Sitten viellä kuva aikaisemmin valmistunessta avainnauhasta, joka meni ystävälle lahjaksi.

6 kommenttia:

 1. Tosi kauniita molemmat! Mä ainakin ilmottaudun laavakiven ystäväksi, musta se on niin kivan jännä ja rosoinen kivi. :)

  VastaaPoista
 2. Laavakivi on ihanaa! Tykkään eniten mustasta, mutta tämä sanotaan vaikka marjapuuron värinen on kyllä uutena löytönä yllättävä kakkonen. Violettinakin olen laavakiveä nähnyt mm. VikkiTyylissä, mutta tämä punaisempi on kauniinpaa!

  VastaaPoista
 3. Ihanat värit! Minä olen aina vieroksunut laavakiveä, ehkä ei kannattaisi :)

  VastaaPoista
 4. Onpas kauniin värinen laavakivi :) ja tosiaan edukseen korussasi.

  VastaaPoista
 5. Kauniit värit ja hienoa laavakiveä. Itselläni on sitä mustana, ruskeana ja terrakottan värisenä. Se on ihanan rouheaa ja juuri sen pinta tekee siitä hienon, ei kaiken tarvitse aina olla sileää pintaa!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kommenteista!:)

  VastaaPoista