Koruja

Koruja

Sivut

maanantai 10. lokakuuta 2011

Turkoosi rannekoru ja muutamat peruskorvikset

Pitkästä aikaa turkoosia, joka minusta on enemmänkin kevätväri. Syksyllä sitä innostuu enemmän lämpimistä sävyistä. Nämä turkoosit helmet kuitenkin vaativat päästä koruksi, joten tälläinen rannekoru niistä tuli.
Meren aalloilla: Simpukkahelmiä. fasettilasihelmiä, gunmetal-lankaa, hopeoituja helmiä ja lukko. Helmihatut korumetallia.
Innostuin myös tekemään 'muutamat' peruskorvikset eri värisistä helmistä. Nämä ovat peruskauraa tyyliin yksi helmi + helmihattu, mutta laitan nyt kumminkin kuvat niistä. On ainakin joka asuun sopivat korvikset ;), tosin näistä riittää myyntiinkin, jos jotakuta kiinnostaa.

Lasihelmiä, hopeoidut metalliosat.

Ylärivi: Vasemalla aventuriinia, hopeoidut helmihatut ja gunmetal(nikkelitön) koukut ja metallilanka. Oikealla sateenkaarifluoriittia ja hopeoidut metalliosat. Alarivi: Oikealla jadea ja gunmetallankaa, korumetalliset helmihatut. Vasemalla  makeanvedenhelmet ja hopeoidut metalliosat.

Hopeoidut metalliosat kaikissa, alhaalla  oik. makeanvedenhelmet, vas. lasihelmet. Ylhäällä oik. akaattia ja vas. lasihelmet

Hopeoidut metalliosat, tummat koukut gunmetal korumetallia. Alhaalla vas. Swarovskin kristallit, oik. helmiäislasihelmet. Ylhäällä oik. makeanvedenhelmet, vas. lasihelmet.

Kaikissa lasihelmet ja hopeoidut metalliosat paitsi tummat koukut ja lanka gunmetal korumetallia.

Vintagepronssia, paitsi hopeanväriset koukut hopeoidut. Helmihatut korumetallia. Alimmaiset kivet akaattia, seuraavat makeanvedenhelmiä. Parit ylimmät lasihelmiä.
Saatta ollaa, että täällä blogissa on hiljaista ainakin viikon ajan, sillä loppuviikoksi olemme lähdössä matkalle koko perhe. Lennämme Frankfurtiin keskiviikkona ja tarkoitus on kierrellä Etelä-Saksassa. Toivottavasti sattuisi jokin helmikauppakin reitille :). Mukavaa viikkoa kaikille!

10 kommenttia:

 1. Turkoosi sopii syksyynkin. Ihan piristävä näiden ruskeiden, harmaiden, mustien ja vihreiden keskellä. Kaunis.

  VastaaPoista
 2. Korvikset ovat kauniita ja turkoosi sopii minusta vuodenaikaan kuin vuodenaikaan =)

  Mukavaa matka, ja uskon, että se helmiputiikki löytyy matkan varrella ;)

  VastaaPoista
 3. Minusta turkoosi sopii oikein hyvin syksyyn. :D Vähän kontrastia niille oranssiruskeille sävyille. :) kivoja korviksia!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Katri, Ninni, Miina ja Helmien Kimallus!:)

  VastaaPoista
 5. niin mun värinen tuo rannekoru, tosi kaunis :)ja nimenomaan tuo turkoosi sopii mihin vuodenaikaan hyvänsä, ainakin tuon kuvan (ja minun näyttöni) perusteella

  VastaaPoista
 6. Voi kun ihanaaaa säihkettä. Tosi kauniit. T:) Koralli

  VastaaPoista
 7. kaikki on tosi ihania ! <3 oot tosi hyvä suunnitteleen ja yhdiesteleen kaikenlaisia värejä ! :) kelpais mullekki ... tossa ois munkin blogi -------> jos kiinnostaisi lukea :)
  http://www.korukammio.blogspot.fi/

  VastaaPoista