Koruja

Koruja

Sivut

tiistai 29. marraskuuta 2011

India
 Tästä korusta ei ainakaan värejä puutu. Idea tosi värikkäästä korusta tuli norsu-riipuksesta, joka tuli eilen postissa Helmimaailmasta. Tuli jotenkin Intia ja värikkäät kankaat mieleen. Yritin vangita sitä tunnelmaa tähän koruun. Kyllä tähän pimeyteen väriä kaivataankin! Oli ensimmäinen kerta kun tilasin Helmimaailmasta, ihan kiva valikoima ja onneksi heillä on Artistic Wiren langat valikoimissa, ettei aina tarvitse tilata rapakon takaa. Mieluusti suosin kotimaisia verkkokauppoja.

India-korussa käytin erilaisia lasihelmiä, amatsoniittia ja säröakaatteja, metalliosat hopeoituja. Tulipahan viimeinkin käytettyä noita vihreitä amatsoniittejakin johonkin, ovat mielestäni vähän kumman värisiä. Tähän kokonaisuuteen sain ne sovitettua.

Alempi koru valmistui jo viime viikolla, en vain ole muistanut esitellä sitä. Käytössäkin on jo ollut. Ihastuin kovasti noihin simpukkahelmiin, ovat hauskan näköisiä, puhumattakaan noista ihanista isoista fuksian-värisistä mv-helmistä. Lankana tummumaton hopeoitu metallilanka.

4 kommenttia:

  1. Ihanan värikkäitä koruja, ylemmästä todella tuli Intia mieleen. Kauniisti olit värejä käyttänyt. Ja simpukkakoru oli hillityn värikäs.

    VastaaPoista
  2. Iloisia koruja, saavat hymyilemään! :)

    VastaaPoista