Koruja

Koruja

Sivut

tiistai 1. marraskuuta 2011

Visakoivua

Ei tarvittu kun yksi aurinkoinen syyspäivä, niin energiaa on taas varastoissa ja korujakin valmistunut. Se oli eilen, tänään taas syksyisen ankeaa, joten korujen kuvaaminen ei onnistunut, eikä eilen ollut aikaa. Yritin ottaa kuvia keinovalossa yhdestä korusta, eivätkä ne oikein onnistuneet. Muut valmistuneet korut kuvaan sitten, kun on vähän paremmin luonnonvaloa.



Korussa on tiikerinsilmiä, lasihelmiä, hopeoitua metallilankaa ja lukko. Riipus on visakoivua ja siinä on yksi Swarovskin-kristalli. Koru on aika pitkä, menee kaulaan ilman lukkoa, laitoin kuitenkin lukon. Visakoivuriipus on isäni tehnyt itse. Puuta ei ole juurikaan tullut käytettyä koruissa, mutta ihastuin kovasti tähän visakoivun elävään pintaan. Pyysin isääni, joka on tosi taitava puutöissä,  toteuttamaan idean. Hieno tuosta sydämestä mielestäni tuli, vaikka onhan idea toki tosi yksinkertainen..

4 kommenttia:

  1. aivan upea, ihana, lämmin koru :)

    VastaaPoista
  2. Riipus on todella kaunis ja niin on koko korukin! Jotenkin ihanan lämmin tunnelma tässä. :)

    VastaaPoista
  3. Visakoivussa on kaunis pinta ja tässä on vielä enemmän arvoa, sillä isäsi on tehnyt sydämen. Kauniisti olet yhdistänyt helmiä riipuksen ympärille.

    VastaaPoista
  4. Kiitokset Outiriina, Kuparikukka ja Nafisan!

    VastaaPoista