Koruja

Koruja

Sivut

tiistai 8. marraskuuta 2011

Marraskuun enkeli ja syksyn viimeinen lehti

Kyllä piristää kun aurinko paistaa, vaikka vain vähän pilkahtaa... Kuvaaminenkin onnistuu huomattavasti helpommin. Tosin jonkinlainen jumitus vaivaa, helmiä on kiva hiplata ja ihailla ja mieli tekisi tehdä jotain, mutta ei vain ole ideoita. Tai siis on ideoita, mutta mikään ei tunnu toimivan tai innostavan.. Tästä syytän kyllä tätä marraskuuta, joka ei ole koskaan ollut minua varten. Eilen postinkantaja ilahdutti minua tuomalla pienen paketin Kiinasta, sain edes jotain aikaiseksi.

Blue angel: Angeliittia, makeanvedenhelmiä, Swarovskin-kristalli ja hopeoidut osat.

Syksyn viimeinen lehi: Karneolia, sardonyxia, Swarovskin-kristalli ja visakoivusta tehty lehti. Gun-metal-lankaa ja hopeoitu lukko.


Tuo enkeliriipus ja helmihatut olivat mukana Kiinan-paketissa, lisäksi sieltä löytyi mm. muitakin helmihattuja ja parin sortin kristallihelmiä. Ei ollut mikään iso tilaus, tosin helmihattuja riittää vähäksi aikaa, eikä niitä tarvitse säästellä ;). Alemmassa korussa raidalliset ovat sardonyxia ja karneolilia raidattomat, aika samannäköisiä, vai mitä? Ehkä eivät olleet kovin hyvä yhdistelmä...

Lehtiriipus on taas isäni tekemä ja näyttää kovunlehdeltä, joka on jo pudonnut puusta ja vähän ruskeakin. Syksykin alkaa olla lopuilla ja lehdet pudonneet. Kuraista, sateista, pimeää ja ankeaa:(. Jospa tulisi vähän lunta, toisi valoa edes vähän. Onneksi voi polttaa kynttilöitä ja laittaa kohta jouluvalot.

3 kommenttia:

  1. Kauniita! Musta tuo karneoli ja sardonyx sopii oikein hyvin toistensa seuraan! :) Ja visakoivuisesta riipuksesta vielä erityismaininta, se on niin hieno!

    VastaaPoista
  2. molemmat ah niin kauniita, mutta vaikka sininen onkin lempivärini, tällä kertaa iskee enemmän tuon syksyn viimeinen lehti. visakoivu on niin kaunista :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos Kuparikukka ja Outiriina!:)

    VastaaPoista