Koruja

Koruja

Sivut

torstai 25. huhtikuuta 2013

Helmiäislasihelmiä ja joustonauhaa

Yleensä en juurikaan innostu helmiäislasihelmistä ja aika harvoin käytän niitä koruissa mutta näitä 10 mm tsekkiläisiä en voinut vastustaa. Turkoosin ja petroolin sekä vihreän sävyisssä tässä rannekorussa. Hopeoitua ketjua ja runsaasti säätövaraa. Laitoin vielä ketjun päähän DREAM- riipuksen.


Seuravana koru jonka solmin taas kerran puuvillanauhaan. Puuhelmien lisänä mielestäni todella kauniita intialaisia lasihelmiä. Riipus on aika kookas ja jonkin sortin kiveä, olisiko magnesiittia? Myyjäkään ei tiennyt.


Kokeilin myös ensimmäistä kertaa joustonauhaan, koska puuhelmistä piti tehdä myös rannekoruja. Joustonauha tuntui hyvältä ratkaisulta, vaijeri tai metallilanka ei mielestäni oikein toimi puuhelmien kanssa ainakaan rannekorussa. Yksinkertaisia rannekoruja puuhelmistä, mutta ihan kivan värikkäitä kesäkoruja vai mitä?




7 kommenttia:

 1. Miten ihana ja kaunis kaulakorusi onkaan! Wau♥
  Kesäiset rannekorut ovat mieleeini myös:)

  VastaaPoista
 2. Ei nuo helmiäiset ole minunkaan juttu omissa tekeleissä ollut, mutta tuo petrooli, ihana, tosi kaunis kokonaisuus!

  VastaaPoista
 3. Puuhelmikorut <3, kaulakorun mysteeririipus on kyllä aivan ihana ja puuhelmirannekorut on aina kivoja. Itse olen käyttänyt niissä ihan ohutta kumihauhaa, mutta tuo joustonauha olisikin hyvä, saisi solmun helmpommin piiloon.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Eila, IhanHelmee ja TanjaV!:) Joustonauhalla tosiaan saa aikaan tosi huomaamattoman solmun ja kestävääkin se on.

  VastaaPoista
 5. kaikki niin hienoja :) petrooli rannekoru on tosi kaunis, ja väri on vaan niin superhyvä :) kaulakoru on myös ihana, kevyt kesäkoru, ja rannerenkaat samoin, pirteitä kesäisiä :)

  VastaaPoista
 6. Onpas nämä kaikki herkullisen näköisiä :)

  VastaaPoista