Koruja

Koruja

Sivut

maanantai 1. huhtikuuta 2013

Puuhelmiä ja pieleen mennyt koru

Pääsiäinen on ohi, oikein mukavasti ja rentouttavasti sujui pyhät.  Ihanat ulkoilusäät oli ja ulkoiltua tulikin, lisäksi olin koruja myymässä,  hyvien ystävien seurastakin tuli nautittua. Korujakin tuli tehtyä muutama, kuinka ollakaan taas puuhelmistä. Kovasti olen nyt ihastunut puuhelmiin, näillä koruilla tuntuu myös olevan kysyntää.

Puuvillanauhaan solmittuja isoja puuhelmiä molemmissa, alemmassa on taas isäni tekemä visakoivuriipus. Korut ovat pitkiä ja pituutta voi vielä säätää. koska nauhaan solmittu 'juoksusolmut'.Lisäksi vielä kuva jo jokin aika sitten valmistuneesta korusta, jossa jokin meni pieleen. Ei vain ole oikein nätti, pitäisikö purkaa? Värit ok, eikä liian painavakaan, koska ketjua osa. En tiedä mikä oikein on pielessä, kertokaa te!  Materiaaleina lasihelmiä, graanaattia, jadea ja lasisydän.


MUKAVAA VIIKKOA! Toivottavasti teilläkin oli kiva pääsiäinen.

8 kommenttia:

 1. ihanan iloinen tuo eka puuhemikoru :) ja tykkään niiinnoista sun isäsi tekemistä visakoivuriipuksista, tosi kauniita. tuosta "pieleen menneestä" minä en osaa vikaa löytää... joskus on vain niin, että kun ei saa todeksi sitä kuvaa, minkä "sielunsa silmillä" näkee, ei koru vaan itsestä tunnu onnistuneelta. toisen silmissä korussa ei ole mitään vikaa :)

  VastaaPoista
 2. visakoivuinen riipus on ihana! en nyt kyllä mitään vikaa nähnyt tuossa alimmassa korussa, mutta kuten outiriina sanoi "kuvantaminen" ei aina onnistu. itse olen tahkonut yhden jo reilu viikko sitten valmistuneen korun kanssa, joka oli olevinaan kiva, mutta lopputulema ei sitten ollutkaan kovin kiva, tänään purin sen ja katsotaan päätyykö huomenissa julkisuuteen vai vieläkö lähtee purkuun ;)

  VastaaPoista
 3. Nuo isäsi visakoivuriipukset on todella ihania!
  Ja alimmassa korussa ei ole mielestäni vikaa, mutta miltä se näyttäisi ilman tuota lasisydäntä? Kaunis se kyllä on.

  VastaaPoista
 4. Tykkäsin tuosta ensimmäisestä värikkäästä korusta, jostain syystä nyt tuo punainen viehättää... Visakoivusydämet on tosi upeita! Eikä minustakaan tuossa alimmassa ole mitään vikaa.

  VastaaPoista
 5. Minusta tuo alin koru on kaunis enkä löydä siitä vikaa.. Komppaan Outiriinaa eli joskus vain ei itsellä koru miellytä silmää valmistuttuaan, mutta toiset eivät sitä näe niin.
  Puuhelmikorusikin ovat pirteän värikkäitä!

  VastaaPoista
 6. Todella kaunis tuo visakoivu riipus ja koru ihanan maanläheinen.
  En myöskään näe mitää vikaa tuossa alimmassa korussa.

  VastaaPoista
 7. Kauniita koruja. Ei minusta tuossa alemmassa korussa ole mitään vikaa, se on oikein kaunis:-)

  VastaaPoista
 8. Kiitos taas ihanista kommenteista! Ehkä jätän korun vielä purkamatta. Lasisydämen itseasiassa lisäsin siihen jälkeen päin, minusta koru oli parenpi sen kanssa:). se on kyllä totta, että aina ei onnistu luomaan mielikuvaa vastaavaa korua.

  VastaaPoista