Koruja

Koruja

Sivut

sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Päivänsäde viimeinen

Sain juuri kuvattua tämän korun, vielä riitti juuri ja juuri valoa riittävästi ennenkuin aurinko laskee.


Makeanvedenhelmiä, isoja kristalleja, jadea ja hopeoitua metallia. Laitoin myös säätöketjun niskaan, että pituuden saa säädettyä. Koru on kuitenkin aika lyhyt.

Muutama sananen vielä kotimaisista helmikaupoista. Perjantaina yllätyin iloisesti kun torstaina iltapäivällä tilaamani helmet tulivat jo perille. Todella nopea toimitus oli. Lisäksi helmet olivat ihan hyvälaatuisia. Ei se toki eka kerta ollut kun Kirjohelmestä tilasin, eikä taatusti viimeinen. Tosi hyvä valikoima ja nopea toimitus!

 Toinen lempikauppa on Bohemiadesign, jossa aivan uskomattoman hyvä hintalaatu-suhde sekä myös aina nopea toimitus. Helmikorista tulee myös tilattua usein samoista syistä. Sen sijaan tässä taannoin petyin taas kerran erääseen helmikauppaan, jääköön nyt nimi mainitsematta. Toimitus kesti yli viikon ja laatu ei päätä huimannut, ainoastaan hinnat.  Sai olla viimeinen kerta kun tilaan siitä kaupasta. Kiinasta tilaamani makeanvedenhelmet tulivat nopeammin perille, uskomatonta!

MUKAVAA VIIKKOA!

10 kommenttia:

 1. Viimeinen päivänsäde on kyllä ihana! JA niin totta noista helmikaupoista; paljon vaihtelee hinta-laatu -taso sekä toimitusajat..

  VastaaPoista
 2. Upea koru!
  Kirjohelmi ja Bohemia on myös mun suosikkeja:)
  Helmikorista en varmaan ole tilannutkaan. Helmikauppa on myös ollut hyvä.
  Ulkomaisista en ole tilannut kuin Pärlipesasata ja sieltä saa ihan hyvää huokeammalla.

  VastaaPoista
 3. Koru on kaunotar!
  Täälläkin samaa mieltä kotimaan kaupoista, hinnat ja palvelu eivät kohtaa ja 'vähemmän arvostetuista' kaupoista saa huippunopeaa ja miellyttävää palvelua.

  VastaaPoista
 4. Kaunis koru ja riipus! Sen olen minäkin huomannut, että joskus ulkomailtakin tulee nopeammin kuin jostain suomalaisesta liikkeestä, Bohemia on hyvä ja Villihelmi.

  VastaaPoista
 5. Ihanuus! ja nuo kristallit, wau! Itsekin tilasin viikko sitten maanantaina Bohemiasta ja tavart olivat tiistaina odottelemassa, kun kotio tulin. Ihanan nopeaa. Ja samoin Hlemikorista olen myös tilaillut ja sieltä myös aina tullut tosi nopeesti :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis kaunis kaunis!!
  Arvaan kyllä mitä kauppaa tarkoitat hitaalla toimituksella :) sieltä tilaan vain jotain mitä ei muualta saa ja millä ei ole kiire. Nytkin on viikon ollut tilaus sisällä, samana päivänä tilasin toisesta suomalaiseta, HelmiQ:sta, niin saapuivat asap vaikka ilmoittivat olevan ruuhkaa (johtuen alesta).
  Bohemiaa en ole vielä kokeillut, tarttee katsoa :)

  VastaaPoista
 7. ihan ihana :) nuo afrikan tähdet on tosi kauniit, mistä noita saa? tiedän kaksi neitosta joille viistä vois tehdä jotain... ja noista kaupoista... juu-u, kovasti vaihtelee niin hinnat, laatu kuin toimitusaikakin. mullakin tuo bohemia kokeilematta, niin kuin taitaa olla myös kirjohelmi. tartteepa tutustua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niitä ostin juuri sieltä Bohemiasta, että siitä vaan kokeilemaan:).

   Poista